Dream Team Gaming FoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dream Team Gaming FoRuM

Dream Team Gaming Server FoRuM

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

sve prituzbe

Go down 
4 posters
AutorPoruka
slobodan

slobodan

Broj komentara : 15
Mjesto : srbija

sve prituzbe Empty
KomentarNaslov komentara: sve prituzbe   sve prituzbe Icon_minitimeFri Feb 27, 2009 10:21 pm

evo ja kao priv da kazem muklica me banuje i kickuje zbog raznih gluposti evo sad jedne koja se dedsila pre sat vremena.........glasali smo za mapu buzzkill i on je odbio dobro nema veze.....stavio je cabble i samo je 1 glasao za mapu(on) i svi ostali nisu hteli ali posto je on hteo promenio je mapu....ja sam mu reko da nemenja mapu koju on oce nego koju svi ocemo....onda me je poeco kickati a na kraju me je banovo........daj unbanujte me ljudi evo vam ip
77.46.166.145
Na vrh Go down
slobodan

slobodan

sve prituzbe Empty
KomentarNaslov komentara: Re: sve prituzbe   sve prituzbe Icon_minitimeSun Mar 08, 2009 1:15 am

aj recite mi jel ja imam neku zabranu na ovom serverU????ja sam BVT jel mi zabranjeno igrati ili sta/???posto cim udjem dobijem kick pa opet udjem pa kick opet kick i stalno i onda nakraju ban na 1 ili 2 sata ili add to banned list zasto to>?????jel sam vam nesto skrivio da nesmem biti na serveru???
Na vrh Go down
$!ck

Broj komentara : 3

sve prituzbe Empty
KomentarNaslov komentara: Re: sve prituzbe   sve prituzbe Icon_minitimeMon Mar 16, 2009 10:00 pm

admini koristite banshot i ako taj ko je dobio ban ne uploda slike na forum znaci da je citer i gotovo ako uploda i sve je cisto onda ga unban i rjesena stvar....
Na vrh Go down
slobodan

slobodan

sve prituzbe Empty
KomentarNaslov komentara: Re: sve prituzbe   sve prituzbe Icon_minitimeMon Mar 16, 2009 10:44 pm

pa admin treba da uploada slike a ne ovaj ko je dobio ban
Na vrh Go down
$!ck

sve prituzbe Empty
KomentarNaslov komentara: Re: sve prituzbe   sve prituzbe Icon_minitimeTue Mar 17, 2009 9:07 am

n00b
xD i sta ce se vidjet na tome sta je uplodao admin ? nista jer je to slika kako admin vidi cheatera.... taj koji je slikan sa banshotom njemu dojdu slike u cstrike folder i od tamo ih uploda na forum i to je prikazano tocno kako on vidi igru dakle ako ima nes to se odma vidi

admin moze samo snimat demo i postavit da se vidi kako je ovaj igrao al sumljam da su ovi ovdje trenutno sposobni za tako nesto
Na vrh Go down
[PA]**N3oNk!Ca**

Mjesto : Tuzla

sve prituzbe Empty
KomentarNaslov komentara: Bh Fanaticos NEPRAVDA   sve prituzbe Icon_minitimeTue Mar 17, 2009 3:50 pm

dobijes admina budes svaki dan na njemu a kad te glavni admin nevidi da nisi na serveru uzme ti admina Bh fanaticos Bh fanaticos Bh fanaticos Bh fanaticos Bh fanaticos Bh fanaticos Bh fanaticos Bh fanaticos Bh fanaticos Bh fanaticos Bh fanaticos Bh fanaticos oduzeo mi admina samo zato sto on nije bio na serveru kad sam ja bio MOLIM BOLJI RAZLOG

[PA]**N3oNk!Ca**: komentar modifikovan dana: Tue Mar 17, 2009 5:26 pm; prepravljeno ukupno 2 puta
Na vrh Go down
http://proangels.gettalk.net
MaMa.mp3

Broj komentara : 7
Mjesto : Bosanska Krupa...

sve prituzbe Empty
KomentarNaslov komentara: Re: sve prituzbe   sve prituzbe Icon_minitimeTue Mar 17, 2009 3:58 pm

17.III 2009. godine 14:00 sati...ja sam MaMa.mp3..nemogu uci na server jer ima password...ko ga je stavio mene ne zanima...ali molit cu ga da ga smakne...
Na vrh Go down
Sponsored content

sve prituzbe Empty
KomentarNaslov komentara: Re: sve prituzbe   sve prituzbe Icon_minitime

Na vrh Go down

sve prituzbe
Na vrh 
Stranica 1/1