Dream Team Gaming FoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dream Team Gaming FoRuM

Dream Team Gaming Server FoRuM

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

ajde i mene da upoznate(BVT)

Go down 
3 posters
AutorPoruka
slobodan

slobodan

Broj komentara : 15
Mjesto : srbija

ajde i mene da upoznate(BVT) Empty
KomentarNaslov komentara: ajde i mene da upoznate(BVT)   ajde i mene da upoznate(BVT) Icon_minitimeFri Feb 27, 2009 9:44 pm

Zovem se Slobodan prezime nije bitno Smile.91 sam god rodjen u novom sadu 2 oktobra.......bio sam admina na vojvodini-online ali zbog obaveza sam morao da odustanem od tog admina....sad bi mi jedan dobro dosao :)igram cs jedno 3-4 god bicu iskren koristio sam cheat samo 2 dana ali pre 2 god......nije mi se svidelo mislim moze se zaraditi na ranku ali moze i na banu xD.nick mi je BVT trenutno 4 na ranku..............sta jos da vam kaze ????? ma pitajte me sami!!!!!!!!!!!!
Na vrh Go down
sTr1k3r

Broj komentara : 2

KomentarNaslov komentara: Re: ajde i mene da upoznate(BVT)   ajde i mene da upoznate(BVT) Icon_minitimeSun Mar 01, 2009 1:17 pm

Pozz BVT!:D
Na vrh Go down
slobodan

slobodan

KomentarNaslov komentara: Re: ajde i mene da upoznate(BVT)   ajde i mene da upoznate(BVT) Icon_minitimeSun Mar 01, 2009 4:29 pm

pozz strikeru
Na vrh Go down
K!W1

Broj komentara : 14

KomentarNaslov komentara: Re: ajde i mene da upoznate(BVT)   ajde i mene da upoznate(BVT) Icon_minitimeSun Mar 01, 2009 9:59 pm

sTr1k3r (citat):
Pozz BVT!:D
Na vrh Go down
slobodan

slobodan

KomentarNaslov komentara: Re: ajde i mene da upoznate(BVT)   ajde i mene da upoznate(BVT) Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 12:18 am

ma pozz
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: ajde i mene da upoznate(BVT)   ajde i mene da upoznate(BVT) Icon_minitime

Na vrh Go down

ajde i mene da upoznate(BVT)
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Pozz i od mene:)